ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد

درخواست فلسطین از شورای امنیت برای توقف جنایات صهیونیست‌ها

درخواست فلسطین از شورای امنیت برای توقف جنایات صهیونیست‌ها وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا تصمیمات و اقدامات لازم را برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین اتخاذ کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 27
کد خبر: ۱۷۰۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه فلسطین در بیانیه‌ای خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده شورای امنیت برای بررسی اوضاع اراضی فلسطین شد.

 

در این بیانیه با اشاره به اینکه شورای امنیت بایستی به مسئولیت حقوقی و اخلاقی خود در قبال ملت فلسطین و حمایت بین‌المللی از آن عمل کند، تأکید کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی اعم از قتل، اشغال اراضی فلسطین، شهرک‌سازی، تخریب خانه‌های فلسطینیان، هدف قرار دادن اماکن مقدس و اقدامات مربوط به الحاق تدریجی کرانه باختری خطری است که فرصت اجرای راه‌حل دو دولتی، احیای روند سازش و تحقق امنیت و ثبات در منطقه را تهدید می‌کند.

 

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، «ریاض منصور» نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل متحد نیز گفت که طرف‌ فلسطینی تلاش‌های دیپلماتیک خود را برای وادار کردن جامعه جهانی به عمل به مسئولیت‌های خود در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی، تشدید می‌کند.

 

وی افزود که یادداشتی تهیه و در آن بر ضرورت اقدام شورای امنیت برای عمل به مسئولیت خود در جهت تأمین حمایت بین‌المللی از ملت فلسطین تأکید شده است.

 

قرار است شورای امنیت امروز جمعه به دعوت امارات، چین و فرانسه نشست فوری برای بررسی شهادت ۱۰ فلسطینی در جریان یورش نظامیان صهیونیست‌ها به اردوگاه جنین، تشکیل دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار